Noutati

Mureşul Luduş a renunţat la Liga a III-a! Sâmbătă, 3 august, “Supercupa Mureş” la fotbal!

 

Super cupa 1

 

 

Stadionul din Mirecurea Nirajului a găzduit sâmbătă, 3 august, de la orele 11, prima ediţie a Supercupei Mureş la fotbal. Partida s-a disputat la iniţaiativa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Mureş, prin preşedintele Mircea Bucur, între formaţia locală ACS, câştigătoarea Cupei României Timişoreana, faza judeţeană, ediţia 2013-2014 şi câştigătoarea Ligii a IV-a ediţia, Mureşul Luduş. AJF a premiat ambele echipe cu diplome şi cupe, precum şi un trofeu pentru jucătorul partidei. În deschidere, începând cu ora 9.00,  a avut loc un meci demonstrativ între Selecţionata Old Boys Miercurea Nirajului şi Selecţionata AJF Mureş. Şedinţa tehnică cu delegaţii celor două echipe, căpitanii celor două echipe, reprezentantul echipei organizatoare (ACS Miercurea Nirajului), arbitri şi observatorul jocului a aut loc în data de 1 august.

 

 

Super cupa 2

 

 

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3–2 în favoarea celor de la Mirecurea Nirajului. Jocul a fost unul echilibrat. După o primă repriză rezultatul a rămas egal, 0-0. În partea secundă lupta a fost aceeaşi, însă cu două goluri înscrise, scor final 1-1. Au urmat prelungirile în care luduşenii au marcat repede, dar s-au văzut egalaţi, iar pe final conduşi. Scor 3-2 în favoarea echipei din Niraj, autorii golurilor fiind Toth, Dragomir şi Cotoară.

 

 

Super cupa 3

 

 

Mureşul Luduş rămâne în Liga a IV-a!

 

Finalista de sâmbătă, Mureşul Luduş a obţinut în luna trecută promovarea în Liga a III-a, după ce a învins câştigătoarea seriei hargitene, FC Miercurea Ciuc, în partida de baraj disputată la Braşov. Sărbătorită în mod festiv cu ocazia zilelor oraşului Luduş, echipa rămâne în Liga a IV-a. Motivul, restructurarea la nivelul eşalonului trei şi lipsa fondurilor necesare. „Puteam începe campionatul, dar era păcat să ne vedem nevoiţi după câteva etape să ne retragem. Mai bine o luăm de la început, în Liga a IV-a, cu o echipă întinerită, bazată mai mult pe jucători localnici”, a spus cu regret antrenorul luduşenilor, Ioan Orosfoian.

Aşadar, cele două adversare de sâmbătă sunt colege de serie şi în viitoarea ediţie a Ligii a IV-a. Orosfoian apreciază iniţiativa de a se organiza o supercupă şi a acceptat propunerea echipei din Miercurea Nirajului de disputa partida la ei, deoarece a coincis cu sărbătoarea locală prilejuită de zilele oraşului Miercurea Nirajului.

 

 

 

 

 

 

A CONSEMNAT,

MIHAI VERES

Articole Similare

Back to top button