Noutati

Din aprilie, 74 de noi locuri de muncă la centrul de recuperare neuropsihiatrică din Luduş !

IMG_1265

Recent reabilitat, centrul de recuperare neuropsihiatrică din Luduş (fosta casă de copii), aşteaptă aprobarea Guvernului pentru a angaja oameni. Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, Schmidt Lorand,  a explicat că acest centru nu va putea funcţiona mai devreme de  aprilie 2014 pentru că trebuie angajat întreg personalul medical şi auxiliar necesar, respectiv 74 de persoane.

IMG_1259

Proiectul a costat 3,7 milioane de lei, din care 2,7 milioane cheluieli neramburasbile, iar lucrările de reabilitare au durat 26 luni, încheindu-se în luna octombrie a acestui an.

IMG_1261

Coordonatorul de proiect, Marius Trif a precizat că la centrul din Luduş vor fi beneficia de tratament şi recuperare 108 persoane cu handicap mental. Din cele 8 centre de servicii rezidenţiale de asistenţă socială pentru protecţia persoanelor adulte cu dizabilităţi din judeţul Mureş, 3 centre de recuperare sunt similare celui de la Luduş, respectiv centrele de la Brâncoveneşti, Călugăreni şi Reghin, cu 620 de beneficiari.

A CONSEMNAT,

DAN LUDUSAN

Articole Similare

Back to top button