Noutati

ATENTIE !!! SUBSTANTE TOXICE PE DIGURILE DIN LUDUS SI DIN IMPREJURIMI !

 

 

Intr-un comunicat primit de la Administratia Bazinala de Ape Mures – Sistemul Hidrotehnic Ludus se atrage atentia ca in perioada 14 Aprilie – 17 Aprilie 2014 se va organiza o campanie de combatere a daunatorilor (rozatoarelor) pe digurile si barajele din administrarea sa, pe teritoriul judetului Mures folosind substante toxice cu caracter persistent.


Acces interzis cu animale

Pasunarea pe diguri sau baraje, pe maluri sau in albii minore, in zonele care sunt executate lucrari hidrotehnice si in zonele de protectie a acestora, este strict interzisa.

Atentionam pe acesta cale si proprietarii de animale de companie sa evite plimbarea acestora in zonele sus mentionate, pentru evitarea intoxicarii.

 

Anunt_Deratizare

In comunicat se mai mentioneaza ca Administratia Bazinala de Ape Mures – Sistemul Hidrotehnic Ludus nu-si asuma nici o raspundere privind pagubele ce ar putea surveni ca urmare a nerespectarii acestei avertizari.

Comunicatul este semnat de inginerul Orban Tiberiu, seful Sistemul Hidrotehnic Ludus din cadrul Administratiei Bazinale de Ape Mures.

 

 


A CONSEMNAT,

DAN LUDUSAN

Articole Similare

Back to top button