Noutati

La Luduş, un accident rutier soldat cu 3 răniţi !

 

untitled2

 

Accident rutier

La data de 11.04.2014, ora 20.19, pe  strada 1 Mai, din localitatea Luduş, un tânăr, de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool (0,51mg/l alcool pur in aerul expirat), a pătruns pe sensul opus de mers, tamponându-se cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 36 ani, care circula regulamentar.

În urma accidentului trei persoane, cu vârstele cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost rănite uşor.  

 

untitled

 

Bunuri confiscate

– La data de 12.04.2014, poliţişti de la Compartimentul de Ordine Publică – Poliţia Oraşului Luduş în urma unui control în trafic au identificat un bărbat, domiciliat în comuna Tăureni, care transporta fără acte de provenienţă, 20 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de 300 lei.

Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării iar bărbatului i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, conform prevederilor din Legea nr. 12/1990.

 

untitled3

– La data de 12.04.2014, poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Luduş, au efectuat 3 controale pe linia achiziţionării şi comercializării produselor de panificaţie la 3 societăţi comerciale din localitatea Cuci.

În urma controalelor efectuate, s-a constatat că nu au fost întocmit notele de recepţie pentru avizele de însoţire a mărfii iar valoarea acestora fiind de peste 1000 lei.

Această sumă reprezintă contravaloarea produselor de panificaţie care au fost comercializate de către societatăţi, iar sumele încasate nu erau evidenţiate în  contabilitate.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

 

 

 

Inspector,

ANDREEA POP

I.P.J. Mureş

Articole Similare

Back to top button