Noutati

“VARA LUDUŞEANĂ 2014″ debutează pe 10 august!

 

“Hai pe-afară că e vară!” – rămâne sloganul cu care organizatorii celei de-a doua ediţii a evenimentului “VARA LUDUŞEANĂ“ îşi propun să capteze interesul, în pofida caniculei, a ploii, a “vacanţei la bunici” ori a concediilor “la munte sau la mare – în orice împrejurare”, a nu mai puţin de 5000-6000 de tineri din oraşul Luduş, în perioada 10-31 august 2014! Nevoia de schimbare a imaginii oraşului Luduş au îndemnat organizatorii să creeze un eveniment care să se desfăşoare pe parcursul lunii august şi să aibă ca scop principal activităţi de petrecere a timpului liber, de la competiţii sportive, sociale, culturale şi educaţionale, până la dezbateri şi campanii de informare.

 

VL 1

 

Proiectul “VARA LUDUŞEANĂ”este iniţiat şi coordonat de tinerii luduşeni Marius Dudilă, student, consilierul primarului Raul Dorel Mărginean şi seniorul de anul trecut, Ovidiu Pop, prin Asociaţia Sfinţii Impăraţi Constantin şi Elena în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Luduş, CENTRO MEDIA NEWS, RO DACIA, COPY TECH COMPUTERS, POLI IZO CONSTRUCT, DIANA TRANS, ZONIX.

 

VL 2

 

Activităţile din cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului “VARA LUDUŞEANĂ“ sunt pentru toată lumea, de la cei mici şi până la cei mari. Acestea sunt menite să pună în mişcare, la propriu, fiecare locuitor al oraşului şi să provoace oamenii să participe la competiţiile din cadrul evenimentului. Conform orarului, printre activităţile care vor avea loc luna aceasta, se numără proiecţiile de desene animate, traininguri despre comunicare şi inteligenţă emoţională, concursuri de fotografie, de tinere talente, concurs de pictură, grafică şi pescuit, dar şi competiţii sportive: fotbal, tenis cu piciorul şi handbal şi mai ales deja celebrul concurs “TREASURE HUNT”- vânătoarea de comori.

Aşa că nu ne mai rămâne decât să vă spunem, cu un mare semn de exclamare, ”Hai pe-afară că e vară!“. La Luduş!

 

 

 

A CONSEMNAT,
DAN LUDUŞAN

Articole Similare

Back to top button