Noutati

Alianţa Creștin Liberală s-a constituit și la nivelul oraşului Luduş!

 

Joi, 21 august 2014, la Hotelul Sabis, a avut loc ședința de constituire a Alianței Creștin Liberale la nivelul oraşului Luduş.

 

ACL

 

Şedința a fost condusă de cei doi copreședinți ai ACL Luduş – Cristian Moldovan (președinte PNL și primarul oraşului Luduş), Ciprian Turdean (președinte PD-L Luduş și consilier local CL Luduş), precum și de Akos Mora, senator PNL și Florin Urcan, deputat PD-L.

După prezentarea de scuze reciproce faţă de atacurile din campania electorală pentru localele din 2012, conducerile celor două partide au trecut la declaraţii.

Florin Urcan(deputat PD-L) a rostit un îndemn pentru mobilizarea celor prezenţi în vederea alegerilor prezidenţiale: „Știu că unii se întreabă ce putem face mai departe, având în vedere trecutul politic. Dar eu vreau să spun că mult mai important este viitorul, ceea ce ne unește de aici înainte și ne face să fim o echipă redutabilă. Împreună putem, și trebuie să ne propunem, să câștigăm toate alegerile de acum încolo la nivelul oraşului Luduş, iar primele pe care le avem în vedere sunt, evident, cele prezidențiale din acest an”.

La rândul său, Cristian Moldovan, președinte PNL Luduș, a spus: „Cu toții ne-am manifestat, și în trecut, ca oameni de dreapta. Începând cu ziua de astăzi, dreapta politică este mult mai puternică acum și nivelul oraşului Luduş. Iar acest fapt ne și obligă să dovedim în toamnă că suntem numărul unu. Și eu sunt de părere că este mult mai important viitorul decât trecutul”.

În cadrul ședinței s-au discutat, pe lângă probleme privitoare la viitoarele alegeri prezidențiale, și chestiuni legate de acțiuni comune, care se vor desfășura luna aceasta și lunile viitoare.

 

 

 

 

Secretariatul Biroului Politic Orășenesc Luduş,
al Alianței Creștin-Liberale

Articole Similare

Back to top button