Noutati

Primăria oraşului Luduş recrutează personal în vederea activării în cadrul SMURD!

 

Primăria oraşului Luduş recrutează personal în vederea activării în cadrul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare – SMURD, în curs de înfiinţare.
Primarul Cristian Moldovan a explicat că s-a făcut o solicitare la ISU Mureş în acest sens, din cauză că în perioadele de vârf ambulanţele locale nu mai fac faţă.

Punctul SMURD va deservi oraşul Luduş şi 9 comune limitrofe, care s-au angajat să asigure cheltuielile de funcţionare a sediului şi de salarizare a personalului.
Persoanele selectate pentru a deveni paramedici vor urma cursuri de calificare cu durata de 4-6 săptămâni, cei interesaţi urmând să depună la registratura primăriei Luduş o cerere de înscriere, însoţită de un curicumul vitae, până la data de 29 august.

 

SMURD LUDUS

 

„Persoanele selectate vor urma cursuri de calificare cu durata de şase săptămâni. Persoanele interesate sunt rugate să depună la Registratura Primăriei o cerere de înscriere, însoţită de un curicumul vitae, până la data de 29 august. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0749-083.358, persoană de contact Alin Moldovan” – a declarat primarul Luduşului, Cristian Moldovan.

Reprezentantul ISU Mureş, Alin Moldovan a explicat să ISU pune gratuit la dispoziţie o ambulanţă de tip B2, încadrată cu personal civil, care vor lucre 24 de ore cu 72 ore libere.

Până la finele acestui an, noul punct SMURD de la Luduş va deveni operational.

 

 

 

A CONSEMNAT,
DAN LUDUSAN

Articole Similare

Back to top button