Noutati

Pentru ludusenii aflati in cautarea unui loc de munca!

 

ANUNTURI ANGAJARI

 
• Societatea comerciala MIDAS-OMICRON S.R.L. Ludus angajeaza conform legii personal calificat in domeniul confectiilor textile. Se ofera salar atractiv si tichete de masa. Informatii suplimentare la sediul firmei MIDAS-OMICRON S.R.L. Ludus, strada Marasesti, nr. 14, in curte, in fata, in sediul fostei societati Bercas, sau la telefon 0742 / 198.938.

 

MIDAS

 

• Societatea Comerciala SHADOW S.R.L. Ludus, prin OVINSTAL, angajeaza conform legii, instalator. Se ofera salar atractiv si tichete de masa. Informatii suplimentare la sediul societatii comerciale SHADOW S.R.L. Ludus, la Depozitul OVINSTAL Ludus, strada Nicolae Grigorescu, nr. 101, sau la telefon 0722 / 659.977.

 

OVINSTAL

 

• Societatea comerciala BUCUR FLORIN CONF TEXTIL S.R.L. din Ludus angajeaza conform legii confectioneri pentru piele si textile. Se ofera salar atractiv si bonuri de masa. Informatii suplimentare la punctul de lucru al societatii comerciale BUCUR FLORIN CONF TEXTIL S.R.L. din Ludus, de pe strada Republicii, nr. 20, langa fostul magazin Bazar, in curte, in spate, sau la telefon 0740 / 468.132.

 

BUCUR CONF

 
• Compania HIRSCMANN ROMANIA-Sanpaul, face angajări pentru mai multe posturi:

 

Hirschmann

 

1. OPERATORI LA CONFECȚIONAREA CABLAJELOR AUTO
Cerinte: Minim 8 clase
Experiență în muncă (nu obligatoriu în domeniu)
Îndemânare
Abilitatea de a învăța lucruri noi
Orientare spre rezultate
Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi.
Responsabilități: Realizarea planului de producție prin respectarea instrucțiunilor de lucru și cerințelor de calitate impuse de client.

2. REGLORI MAȘINI UNELTE
Cerinte: Studii medii tehnice (liceale sau profesionale)
Experiența în prelucrări mecanice și/sau lăcătușerie – constituie avantaj
Abilitatea de a învăța lucruri noi, îndemanare.
Responsabilități: Reglează, repară după caz și întreține echipamentele din aria de producție, astfel încât timpul de opriri în producție să fie minim. Este suport pentru tehnicianul de mentenanță atunci când se impune intervenția Mentenanței.

3. TEHNICIAN MATRIȚE ȘI MAȘINI INJECTARE
Cerinte: Studii medii tehnice (liceale sau profesionale)
Limba Engleză – nivel mediu
Experiență și cunostințe în domeniul tehnic
Abilități de analiză și organizare
Orientare spre soluții
Operare PC
Carnet de conducere cat. B
Responsabilitati: Repară și întreține în bune condiții matrițe și mașini de injectare astfel încât timpul de oprire să fie minim. Realizează evaluări, documentații și protocoale ale matrițelor de injectare. Realizează și întreține stocul de piese de schimb pentru matrițe de injectare.

Beneficii: Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri lunare de performanță, bonuri cadou de sărbători, spor de vechime, ore suplimentare plătite, posibilități de calificare în meserie.

CV-urile / Cererile de angajare pot fi depuse la Primaria Ludus, sau trimise la sediul companiei în Parcul Industrial Mureș Chirileu Nr. 1/A (lângă Vidrasău) sau prin e-mail: [email protected]; fax: 0265. 433. 640.
Pentru informații suplimentare: 0265.207.387 sau 0265.207.319. www.hirschmann-automotive.com

Persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Articole Similare

Back to top button