Noutati

Lovitură de teatru pe scena politică din Luduş! Primarul oraşului Luduş, Cristian Moldovan, a trecut la PSD în urmă cu o zi! Acesta a anunţat astăzi, că a semnat adeziunea la acest partid!

 

Primarul liberal din Luduş a trecut la PSD! Cristian Moldovan, primarul Luduşului a considerat că trecerea la PSD va fi benefică pentru Luduş, în actualul context politic naţional şi ne-a declarat că a semnat adeziunea sa la PSD.

 

PSD

 

„Am decis să continui drumul meu în cadrul fostului USL, pe plan local şi pe plan judeţean. Nu pot să înşel aşteptările oamenilor din localitatea Luduş, care în 2012 au votat masiv cu USL – lucrurile bune trebuie continuate… De aceea, am decis să susţin PSD. Iar la alegerile din 2016, probabil voi candida sub această siglă”, a declarat Cristian Moldovan.

 

Cristian Moldovan
Întrebat dacă are nemulţumiri vis-a-vis de PNL, Cristian Moldovan a ocolit răspunsul, spunând că nemulţumirile le ţine pentru el… Cristian Moldovan a mai declarat că pasul pe care l-a făcut el, va fi urmat şi de alţi membrii ai organizaţiei locale PNL Luduş. Vă reamintim că primarul luduşean a fost şi preşedintele PNL Luduş şi co-preşedinte ACL Luduş.

Pentru a afla şi poziţiile celorlalţi lideri  ai scenei politice din Luduş, i-am contactat telefonic pe preşedinţii PSD Luduş, Ovidiu Dancu – vicepreşedinte al CJ Mureş şi preşedintele PDL Luduş, consilierul local Ciprian Turdean.

 

Ovidiu Dancu

 

“PSD Luduş şi PSD Mureş au luat cunoştinţă de depunerea adeziunii domnului primar Cristian Moldovan şi conform statutului partidului nostru în cel mai scurt timp, în maxim 2-3 zile vom convoca şedinţa organizaţiei locale pentru primirea în rândurile noastre a domnului primar Moldovan şi a celorlalţi membri ai PNL Luduş care doresc să ni se alăture.” – a declarat Ovidiu Dancu, preşedintele organizaţiei social-democrate luduşene.

 

Ciprian Turdean
La rândul sau, consilierul local şi preşedintele PDL Luduş, Ciprian Turdean ne-a spus: “Nu doresc să comentez motivele plecării primarului Moldovan la PSD, este opţiunea personală a fiecăruia, iar luduşenii o vor judeca în consecinţă. ACL Luduş îşi continuă drumul început, respectându-şi principiile şi valorile în care crede.” – a conchis Ciprian Turdean.

Vom reveni cu amănunte!

 

 

A CONSEMNAT
DAN LUDUSAN

FOTO: Zi de Ziwww.zi-de-zi.ro

Articole Similare

Back to top button